Alpenverein OEAV.CZ Grindelwald

Nejhezčí pohled na severní stěnu Eigeru nabízí Grindelwald

Obec Grindelwald uhnízděná v jedinečné alpské krajině nabízí dech beroucí výhledy

Grindelwald je živé městečko plné sportovních příležitostí pro své aktivní obyvatele, zejména však pro početné návštěvníky z celého světa.

Alpenverein OEAV.CZ Grindelwald

Mimo celou řadu příležitostí k aktivnímu trávení volného času najdete v Grindelwald u také dokonale idylická a klidná zákoutí, kde si můžete posedět a užívat si překrásné výhledy na masiv Eigeru a Jungfrau.

Alpenverein OEAV.CZ Grindelwald

Ať již máte k horolezectví jakýkoliv vztah, při pobytu v Grindelwaldu váš zrak bude přitahovat Eiger. Špičkoví lezci pravidelně plní titulní strany periodik svými výkony v jeho obávané severní stěně.

Alpenverein OEAV.CZ Grindelwald

Celé údolí Grindelwaldu přímo vybízí k různým outdoorovým aktivitám jako je turistika, cykloturistika a lezení v létě nebo lyžování, snowboarding, sáňkování, curling a bruslení v zimě.

Velmi oblíbené jsou železniční výlety na Jungfraujoch – nejvyšší železniční stanici v Evropě. Stejně tak byste neměli vynechat výjezd lanovkou do stanice First na opačné straně údolí.Nenáročnou stezkou se odtud můžete vypravit třeba až k jezeru Bachalpsee. Další velmi příjemný den můžete strávit výletem lanovkou k Pfingsteggu, odkud jsou krásné výhledy na Grindelwald.

Alpenverein OEAV.CZ Grindelwald

Grindelwald je také místem konání rozmanitých kulturních a sportovních akcí. Mezi nejznámější patří World Snow Festival, Skicross World Cup a Eiger Bike Challenge.

Grindelwald má pro každého něco!

O destinaci
alpenverein oeav grindelwald
GRINDELWALD TOURISM

Department Sports Centre
Dorfstrasse 110
Postfach 124
3818 Grindelwald

Tel. ++41 (0)33 854 12 30 Fax  ++41 (0)33 854 12 38

info@grindelwald.swisswww.grindelwald.swisswww.sportzentrum-grindelwald.ch

Staňte se členem
Alpenvereinu

Využívejte skvělé pojištění nejen do hor s řadou dalších výhod.

Z aktuálního dění

Také by vás mohlo zajímat