Alpenverein OEAV.CZ Jungfrau Grindelwald Eiger

První výročí V-Cableway: Do sedla Jungfraujoch pohodlně a stylově

První rok provozu slaví projekt V-Cableway v Grindelwaldu. Hosté si pochvalují komfortní přestup z vlaků Berner Oberlandbahn (BOB), nákupy v prostorách terminálu, jízdu lanovkou Männlichen anebo novou kabinovou lanovku Eiger Express s úchvatnými výhledy na severní stěnu Eigeru. 

Alpenverein OEAV.CZ Jungfrau Grindelwald Eiger

V-Cableway se během prvního roku provozu skvěle osvědčila, jak ukazují časté pozitivní ohlasy. Komfort je opravdu nadstandardní – lyžaři oceňují systém především vyhřívání sedaček a oken i WiFi v kabinách lanovky Eiger Express stejně jako vytápěné úschovny lyží či moderní toalety v terminálu v Grindelwaldu. Rychlý přístup na Jungfraujoch – Top of Europe je opravdu působivý. 

Dvě ceny pro projekt V-Cableway

Není tedy divu, že společnost Jungfraubahnen v loňském roce získala za projekt V-Cableway dvě ceny: 

  1. Cena od Swiss Mobility Award FLUX byla udělena za nový terminál v Grindelwaldu s přímým spojením veřejné dopravy na vlak a autobus. Díky nabídce nákupních a gastronomických zařízení přímo v prostorách terminálu je cestování veřejnou dopravou mnohem atraktivnější. 
  2. Cenu Swiss Mountain Award od společnosti " Seilbahnen Schweiz ", neboť dle mínění poroty tento projekt stanovil nový standard pro horské železnice v oblasti komfortu, designu, orientace cestujících a logistiky.
     
Alpenverein OEAV.CZ Jungfrau Grindelwald Eiger

Lyžařská oblast Jungfrau

Dvě údolí, tři horské hřbety a 211 kilometrů perfektně upravených sjezdovek. V lyžařském regionu Jungfrau si milovníci sněhu užijí rozmanité zimní aktivity a ocitnou se ve svém živlu. Zimní ráj s kulisou čtyřtisícovek Eiger, Mönch a Jungfrau nabízí lyžařům a snowboardistům vše, po čem jejich srdce touží: mírné sjezdovky, strmé sjezdy, snow a fun parky, závodní tratě i prašanovou jízdu.
 

lyžařská oblast Jungfrau
Jungfrau logo
Jungfrau – Top Of Europe

Jungfraujoch – nejvýše položené nádraží v Evropě je highligtem jakékoliv cesty do Švýcarska.

Informace a kontakt

Rail Info Interlaken
Höheweg 35
Tel: +41 33 828 72 33
E-mail: info@jungfrau.ch

 

Cestovní kancelář pro cesty do Švýcarska
Kudrna logo
CK Kudrna
cestovka s duší

S Kudrnou si švýcarských Alp užijí i ti nejvíce nároční, a to ze všech možných úhlů. Uspokojíme ty, kteří touží po jednodenních výletech i vícedenních trecích, pohodových cyklotrasách, i pekelných sjezdech – na kolech i na skialpech, či si vylézt ferraty s nádhernými výhledy.

Staňte se členem
Alpenvereinu

Využívejte skvělé pojištění nejen do hor s řadou dalších výhod.

Z aktuálního dění

Také by vás mohlo zajímat