Alpenverein OEAV.CZ Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun

To nejlepší z Alp

„Věčný“ sníh na ledovci Kitzsteinhorn, nádherný panoramatický výhled z vrcholu Schmittenhöhe, křišťálově čistá voda Zellského jezera na vás čeká v jedinečném přírodním ráji na okraji národního parku Vysoké Taury. Dobrodružný svět zde naleznou v létě i v zimě sportovci, aktivní rekreanti, rodiny stejně jako ti, kteří hledají odpočinek. 

Alpenverein OEAV.CZ Zell am See-Kaprun

Předlouhá zimní sezóna

Zell am See-Kaprun je jedním z nejatraktivnějších zimních regionů Rakouska díky stoprocentní záruce sněhu, rozmanitým sjezdovkám stejně jako fascinujícím snowparkům a freeridovým trasám. S jediným skipasem v síti SKI ALPIN CARD si mohou milovníci lyžování užívat celkem 408 km sjezdovek včetně ledovců,
121 vleků i ostatní atrakce, a to s extra dlouhou sezónou od října do začátku léta. 

Jedinečné „ski-in ski-out“ podmínky nabízí lanovka K-ONNECTION spojující obec Kaprun s ledovcem na Kitzsteinhornu. 

Bránou k dalším stovkám kilometrů sjezdovek v lyžařské oblasti Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn je zánovní lanovka zellamseeXpress vedoucí z Glemmtalu na Schmittenhöhe.

Alpenverein OEAV.CZ Zell am See-Kaprun

V létě za výhledy nad jezerem

Oblast Zell am See-Kaprun fascinuje milovníky přírody, kteří se do hor nejraději vydávají pěšky anebo na kole. Světem hor vede přibližně 400 km skvěle značených turistických tras od jezerní promenády až po třítisícovky. Vydejte se nad křišťálově čisté Zellerské jezero úbočími Kitzsteinhornu korunovaného ledovcem či zalesněnými stráněmi vyhlídkového vrcholu Schmittenhöhe.

Pro rekreační cyklisty, fanoušky silničních kol, sportovní bajkery a sjezdaře nabízí region fantastické trasy
a singltraily. 

V regionu Zell am See-Kaprun se nachází bezpočet výletních cílů a zajímavostí, jako například vyhlídková plošina Gipfelwelt 3000 na Kitzsteinhornu, soutěska Sigmund Thun Klamm anebo Kaprunská hydroelektrárna. S prázdninovou kartou Zell am See-Kaprun si můžete užít i dalších 40 atrakcí. Ubytovaní hosté navíc mohou využívat veškerou veřejnou dopravu v celé oblasti Pinzgau zdarma!

Objevujte Zell am See-Kaprun
Alpenverein OEAV.CZ Zell am See-Kaprun
Zell am See-Kaprun Tourism

Brucker Bundesstr 1a
5700 Zell am See, Austria
welcome@zellamsee-kaprun.com

Cestovní kancelář pro cesty do Rakouska
Alpenverein Kudrna
CK Kudrna
cestovka s duší

S Kudrnou si rakouských Alp užijí i ti nejvíce nároční, a to ze všech možných úhlů. Uspokojíme ty, kteří touží po jednodenních výletech i vícedenních trecích, pohodových cyklotrasách, i pekelných sjezdech – na kolech i na skialpech, či si vylézt ferraty s nádhernými výhledy.

Staňte se členem
Alpenvereinu

Využívejte skvělé pojištění nejen do hor s řadou dalších výhod.

Z aktuálního dění

Také by vás mohlo zajímat